I DID IT! -10 KG!

maanantai 29. heinäkuuta 2013

EDIT: Blogger ilmeisesti sekoo noin isosta kommenttimäärästä! Aina kun yritän vastata niin mun vastaukset katoaa! :O Joten oon tosi pahoillani, etten pysty jokaiseen kommenttiin vastaamaan :/ Harmittaa ihan hirveesti :/ Jos joku teidän kysymys jäi vaille vastausta, niin kysykää uudelleen jossain toisessa postauksessa, tai laittakaa sähköpostia mursinen@hotmail.com. Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista. Ne sai mut hymyileen. Aivan upeita ihmisiä siellä ruudun takana!!! Arvostan ihan hemmetisti. Siis ISO KIITOS ♥

Tammikussa tein tämän postauksen, jossa kerroin, (niinkun joka vuosi oon tehny) muuttavani elämäntapani. Mulle oli kertynyt kiloja, mulla ei ollut hyvä olla. Vuosia olin haaveillu siitä maagisesta 55 kilosta, mutten koskaan pystynyt siihen. Vuoden alussa tein siis jälleen lupauksen. Päätin laihtua kesään mennessä 5 kiloa ja koko vuonna 10. En alussa uskonu itteeni ollenkaan, mut päätin, että aion yrittää. Monet on onnistunu ja ehkä mäkin tällä kertaa. Ei sitä koskaan tiedä millon se tapahtuukin ihan oikeesti. JA TÄLLÄ KERTAA MÄHÄN JUMANKAUTA TEIN SEN!!!!!!!! TÄNÄ VUONNA MÄ LAIHDUTIN 10 KILOA JA MUUTIN ELÄMÄNTAPANI TÄYSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oon niiiiin ylpee ittestäni että en kestä! :'D


Tammikuusta toukokuun loppuun laihduttelin omin neuvoin. Toukokuun lopussa sain sitten avukseni työkaverini Tuulin, joka oli personal trainer -koulutuksessa ja tarvitsi itelleen jonkun treenautettavan lopputyöksi. Mä ilmottauduin vapaaehtoseks ja niimpä Tuuli teki mulle treeniohjelman ja anto yleisluonteiset ohjeet syömisiä varten. Otettiin aluks mitat, kehonkoostumusmittaus ja tehtiin kuntotesti. Tuuli oli mun tukena koko 8 viikon ajan. Sain millon vaan heikkona hetkenä pistää viestiä. Ja Tuuli tuki. Se tuki sillon kun teki mieli herkkuja, se tsemppas sillon kun vedin ruokaöverit ja se rauhotteli mua kun paino jumitti. Ilman Tuulia en olis pystyny tälläsiin tuloksiin! 


No mites ne tulokset sitten? Aikaväliä näillä on kaks kuukautta. Ekat otettiin 29.5. ja toiset 27.7.

Paino: 60,9 --> 55,1 -5,8 kg
Rasvaprosentti: 25,8 --> 18,5 -7,3 %
Rasvaprosentti pihdeillä: 29,5 --> 26 -3,5%
Painoindeksi 23,2 --> 21 
Rasvan massa: 15,7 kg --> 10,2 kg -5,5 kg
Lihasmassa: 42,9 kg --> 44,9 kg +2 kg

Vyötärö: 71 --> 68 -3 cm
Lantio: 100,5 --> 95 -5,5 cm
Reisi: 56 --> 51 -5 cm
Käsi: 29 --> 27,5 -1,5 cm

Vatsat: välttävä (15) --> erinomainen (33)
Punnerrukset: keskinkertainen (20) --> erinomainen (32)
Kyykyt: välttävä (20) --> hyvä (29)Siis mä ja Tuuli oltiin noita tuloksia ottaessa ihan monttu auki!!!! Ei oltais ikinä uskottu, että voidaan saada NÄIN hyviä tuloksia! Ihan uskomatonta. Tajuutteko, että laihduin kahdessa kuukaudessa 5,5 kiloa PELKKÄÄ RASVAA ja sain 2 kiloa lisää lihasta (mitä mun on kyllä ehkä vähän vaikee uskoo...)! Eli paremmin tätä hommaa ei oikeesti olis voinu tehdä! Oon treenannu kovaa ja syöny tarpeeks. Pari herkkupäivää ei haitannu mitään ja itseään ei todellakaan oo tarvinnu näännyttää. Senttejäkin oli lähteny yhteensä 15! Kuntotestit meni paremmin kun oltiin tavotteeks laitettu. Oon niin ilonen, että treeni on tuottanu tulosta. Vatsoja yli puolet enemmän ku kaks kuukautta sitten?! Wau! :) Toivottavasti en nyt kehu itteeni teidän mielestä tässä liikaa, mut mä oon vaan niin hämmästyny näistä tuloksista :D 

Sain hieman kiristää ton alaosan naruja, olis tippunu muuten päältä :D Plus että yläosaan ei oo juuri mtään täytettä enää vaikka noi on hullut maximize-bikinit :D 

Rasvaprosentista sen verran, että en usko todellakaan, että mun rasvaprosentti on nyt 18,5. Nimittäin mun pikajuoksijakaverilla, jolla näkyy sixpack, on rasvaprossa 19 eikä mulla tosiaankaan oo vähemmän kun sillä. Rasvaprossa vaihtelee tosi paljon riippuen siitä, millä se mitataan. Kehonkoostumusmittauksia on erilaisia ja myös pihtimittauksia tehdään. Ne kaikki voi näyttää rasvaprosentiks ihan eriä. Pihdeillä multa on mitattu esimerkiks vaan yläkroppa joten sekään ei ihan täysin luotettava ole. Mutta sitä muutosta voi aina kattoo! Alaspäin on menty, eikä sillä lukemalla ole niin väliä! :)


Välillä ei oo oikeen pää pysyny mukana tässä muutoksessa. Kun kattoo peiliin, nii mulla on usein fiilis, et mitään ei oo tapahtunu. Ja se tunne on ihan aito. Mut sit sitä näkee jotain muiden ottamia kuvia ittestään ja miettii, et oho, eikö mulla ookkaa enää niin paksu käsivarsi? Tai sit asian huomaa, kun laittaa jonkun vanhan t-paidan päälleen, joka oli ennen kiree ku makkarankuori ja nyt se roikkuukin päällä. Jotenkin oon alkanu ymmärtään niitä, joilla menee laihdutus överiks. Sitä omaa muutosta voi olla oikeesti vaikee huomata. Siks on tärkee ottaa kuvia ja mittoja, jotta huomaa sen muutoksen itekin. Kyllä se pää viimestään sillon seuraa mukana :)

Mutta on niitä muitakin tuloksia saatu aikaan, kun vaan numeraalisia. Mä oon esimerkiks päässy kokonaan eroon energiajuomista. Ennen join niitä vähintään 1 viikossa, usein kyllä enemmän. Nyt en oo koko kesänä juonu ollenkaan. Lisäks oon vähentäny radikaalisti Cola Lightin litkimistä. Viimeseen kahteen viikkoon en oo juonu sitä ollenkaan (eilen tosin taas herkkupäivänä:P) ja aion muutenkin säästää sen nyt vaan erikoistilaisuuksiin. Alkoholia en oo myöskään koko kesänä juonu ja koko vuonna oon ollu juomassa ehkä 3 -5 kertaa. Jatkossakin aion jättää senkin erikoistilaisuuksiin. Oon alkanu ajatella, etten halua pistää tollasta roskaa kun alkoholi tai energiajuomat alas suustani. Ei sellanen voi tehdä keholle hyvää.


Toinen iso muutos on tapahtunu lenkkeilyn suhteen. Vuoden alussa vihasin juoksemista ja lenkkeilyä. Siis oikeesti VIHASIN. Nykyään mä jaksan juosta pitempiäkin matkoja helposti. Joka kerta lenkillä kun juoksu kulkee ihan hemmetin hyvin, ajattelen vaan, et miten tää voi olla mahdollista!? Mä vaan tässä juoksen, vaikken ois koskaan uskonu pystyväni siihen. Tulee sellanen wau, kaikki on mahollista -fiilis! Ja oon jopa joillain lenkeillä tuntenu sen kuuluisan "Runner's High" -fiiliksen.


Tän projektin aikana musta on myös tullut paljon itsevarmempi. Ootte varmaan huomannu, että blogissa on näkyny jonkin verran kuvia, joissa hymyilen suu auki? Ennen en tehny sitä koskaan! Nyt kun oon hoikistunu, oon uskaltautunu tekeen sitä enemmän, koska kasvonpiirteet on tullu paremmin esiin. Mulla on myös niin paljon parempi olla mun vaatteissa. Oon luontevampi asukuvissa ja muutenkin kameran edessä. Asukuvauksista on itseasiassa tullu ihanan huolettomia, kun ei oo tarvinnu vetää vatsaa sisään ja peitellä makkaroita. Oon saanu myös kommentteja siitä, kuinka mun hyvä fiilis välittyy kuvista. Mä en oo enää masentunu, surullinen ja ahdistunut. Ihan oikeesti, hyvä ruoka + liikunta = hyvä mieli. Mä uskon et tää pätee jokaiseen!


No mites tästä eteenpäin sitten? Täytyy myöntää, et nälkä kasvaa vähän syödessä ja tekis mieli kattoo, josko noi mun jalat tosta vielä vähän hoikistuis. Mutta oon kyllä tähänkin tosi tyytyväinen! Nyt on pidettävä tää paino tässä, eikä saa antaa sen nousta. Nyt on pidettävä nää hyvät elämäntavat elämässä. On vielä täytettävä mun uuden vuoden lupaus siltä osalta, että ne terveelliset elämäntavat on ja pysyy mun koko loppuelämän. Syön edelleen säännöllisesti ja hyviä juttuja. Käyn salilla ja lenkillä. Syön herkkuja kohtuudella. Missään nimessä en palaa vanhaan. Lisäks ilmottauduin nyt 5.8. alkavaan Fitfarmin Bikini Challengeen! Tässä on siis viikko aikaa ottaa vähän rennommin, ennen kun taas mennään lujaa. Bikini Challengesta varmasti tulossa postauksia blogin puolelle :) Muita ilmottautuneita? :)

Teen vielä erikseen postausta siitä, että miten tähän päästiin. Kirjotan myöhemmin tarkemman postauksen syömisistä, treenistä, psyykkisistä jutuista yms. Jos olisin ängenny noi jutut tähän, niin olis tullu todella pitkä postaus. Niimpä keskityin tässä noihin tuloksiin ja muutoksiin.

Haluan kiittää kaikkia mun läheisiä, jotka on upeesti tukenu mua tässä asiassa! Kiitos Crisulle, joka on kokkaillu mulle terveellisiä sapuskoja ja lähteny lenkkiseuraks. Kiitos kavereille, jotka on lähtenyt mun kanssa salille ja jotka on ymmärtänyt kun en oo bileissä juonut alkoholia. Kiitos perheelle, joka on huomioinu mun ruokavalion ja ostanu jääkaappiin raejuustoa ja mehukeittoa. Kiitos GoGo:lle mahtavasta salista ja asiantuntevasta henkilökunnasta. Kiitos myös teille lukijoille ainutlaatusista tsemppaavista kommenteista, joiden takia oon jaksanu painaa eteenpäin Ja iso kiitos Tuulille, jota ilman en tähän olis pystynyt ♥

Ja ai että, eilinen hamppari Amerikan Dinerissä maistu TAIVAALLISELTA ;) ♥

Anna

Ps. Jos teitä kiinnostaa saada Tuuli teidän personal traineriks, niin mailia voi pistää osotteeseen tuuli.kaunisluonto@gmail.com. Tuulilla on nyt kaikki paikat täynnä, mutta syksylle voi varata jo paikkoja. Mun blogin mainitsemalla saa hommasta alennusta :) Tiedusteluja voi pistää Tuulille!

EDIT: Pps. Oon 162 cm pitkä :D Laitan sen tänne vielä, koska viimeks sitä kysyttiin joku viis kertaa ku tein tälläsen postauksen :D 

283 kommenttia:

 1. Onne hirmuisesti! :) ♥ Näytäyt hyvältä ja terveeltä.

  VastaaPoista
 2. Vau, oon niin ylpee susta! <3 Hieno tulos ja näytät täydelliseltä <3

  VastaaPoista
 3. Hyvä etten alkanu itkee onnesta sun puolesta :D välittyy niin hyvin sun superonnellinen fiilis tästä postauksesta, ja itekki olin ihan monttu auki noista sun tuloksista. Ja etenkin noissa biksukuvissa näkyy selvimmin se muutos mitä on tapahtunut! Onneks olkoon paljon! <3

  VastaaPoista
 4. Vautsi vau, on kyllä todellakin muutosta tullut. Onnea! :-)

  VastaaPoista
 5. Apua! mä aloin itkee ku luin tän :D Hyvä Anna, saat olla niin hemmetin ylpee ittestäs! :) itsekkin olen pudottanut tammikuusta 7kiloa ja tällä hetkellä paino vaaan junnaa paikallaan, eikä millään tahdo lähteä alaspäin. Mullakkin tavoiteena tuo 55kg, toivottavasti saavutan sen pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mikä ihana herkkis :D ♥ Kiitos! Ja mahtavaan suoritukseen oot sinäkin päässy! Paino junnaa välillä, se on niiiin raastavaa. Älä luovuta! Kyl se jumi siitä vielä ;)

   Poista
 6. Vau vau vau, onnea! Muuta en voi kyllä sanoa! Oon niin iloinen sun puolesta! :)
  Mullakin tavoitteena saada 10kg pois, ja suunnitteilla aloittaa tämä projekti ihan tässä lähiaikoina. Saa nähä onnistuuko, mutta ainakin lukiessani tätä postausta ja noita sun kuvia katsellessa, mun motivaatio nousi ihan huimasti! Kiitos sulle siis siitä!

  Oot aivan huippu kaunis ja näytät niiiin hyvältä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ja ei mitään, että "saa nähä onnistuuko". SE ONNISTUU!! Oon elävä todiste siitä, et kaikki on mahdollista! :P

   Poista
 7. Tää postaus oli kyllä ihan kreisi motivaatiopiikki omaankin tekemiseen! KIITOS! :D

  VastaaPoista
 8. Höh, kyllä itteään saa ja PITÄÄ kehua. Hurja muutos, onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se tuntuu joskus vaikeelta :P Kiitos! :)

   Poista
 9. IHAN HUIKEETA!!!♥ Saat olla kyllä todella ylpeä itsestäs! Kuvista todellakin näkyy muutos ja tosi kiva kun oot ottanut uudet kuvat melki samoilla vaatteilla ja samoilla bikineillä :) Onnea vielä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Kirjotin tollon tohon postaukseen mistä toi bikinikuva on, et ehkä voin joskus käyttää sitä "ennen"-kuvana :D Niin nyt oli pakko käyttää! :D

   Poista
 10. Toivottavasti täää homma on nyt suht loppuunkäsitelty tässä blogissa, mutta onnea suorituksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Anna kirjoita tänne blogiin niistä asioista mistä haluaa, jos ei kiinnosta voi painaa tuolta oikeasta yläreunasta ruksia tai siirtyä muihin blogeihin.

   Poista
  2. Ensimmäinen ano esitti asiansa kärkkäästi mutta itse ymmärrän hänen pointtinsa kuitenkin. Annan blogi on ollut omastakin mielestäni aivan ihanan huoleton juurikin hänen elämänasenteensa vuoksi. Nykypäivänä kun fitnesbuumi ja kaiken sortin laihdutukset/treenaus yms on tapetilla ja välillä tuntuu ettei mistään muusta puhutakaan kun kiloista, kaloreista, mitoista, protskuista, palkkareista, lisäravinteista, saleista sun muusta, on Annan blogi ollut ihanan rento tuulahdus kaiken sen keskellä ja muistuttanut että kaikki eivät syystä tai toisesta siihen rumbaan halua liittyä.

   Nyt kuitenkin, kuten Anna itsekin sanoi, on hän tehnyt suuren elämänmuutoksen ja sen myötä luonnollisesti myös blogin aiheet ovat painottuneet eri asioihin. Kuten sanoit, toinen ano, Anna itse päättää ja tekee valintansa mitä täällä haluaa jaksaa ja kirjoittaa, mutta ymmärrän osan lukijoiden harmituksen ja pettymyksen kun "taas yksi" bloggaaja lisää taipunut tähän suuntaan.

   Tottakai silti jokainen elää täällä itselleen ja oma hyvinvointi on tärkeintä. Jos Anna on nyt tyytyväisempi elämäänsä ja itseensä hieno homma ja hän jatkaa sitten valitsemallaan polulla. Ei kukaan voi tulla siihen sanomaan, valittamaan tai vaatimaan mitään muuta. Varsinkaan kukaan blogin lukijoista joka ei Annan elämää tunne eikä siihen oleellisesti kuulu. Se, jos homma menee yli ja on syytä huolestua, on Annan, hänen omaisten ja läheistensä asia ei meidän lukijoiden.
   Tätäkään ei tietenkään pysty pelkän blogin välityksellä sanomaan enkä nyt missään nimessä tarkoita että syytä olisi edes asiaa sen enempää pohtia.

   Itse kuulun tuohon kategoriaan joka rakasti juuri niitä herkkupäivityksiä ja huoletonta asennetta kaloreiden suhteen. Itsellä blogin lukeminen onkin vähentynyt kun itse en, omista syistäni, välitä lukea tekstejä joissa puhutaan laihdutuksesta ja siihen liittyvistä asioista, niinpä olen jättänyt lukemista vähemmälle.

   Halusin vain jakaa oman mielipiteeni ihmisenä joka Annan tietää ja koska ymmärrän ensimmäisen anon tuoman pointin.
   Mutta kuten jo totesin, Anna jatkaa omaa elämäänsä kuten haluaa, kirjoittaa mistä haluaa ja jakaa meidän lukijoiden kanssa mitä haluaa. Meillä puolestaan on oikeus ja valta päättää mitä luemme ja mitä emme, kuten ano sanoit. Ihminen hakee elämässään ympärilleen ihmisiä, jotka jakavat hänen arvonsa ja mielipiteensä, sama pätee usein myös blogeihin.

   Onnittelut kuitenkin vielä Annalle suuresta työstä ja ennen kaikkea siitä kuinka pääsit siihen mitä halusit!!! Saat olla itseesi todella tyytyväinen!! Sen parempaa tunnetta ei ole.
   Onnea ja iloa myös tulevaisuuteesi.

   -Johanna H.-

   Poista
  3. Ymmärrän myös monien harmistuksen. Ennen ei oo blogissa treenijuttuja ollut ja nyt niitä on puolen vuoden aikana ollu säännöllisesti. Mutta Johanna ei olis asiaa voinu paremmin sanoo. Kun bloggaajan elämä muuttuu, niin blogi muuttuu väkisin mukana :) Tätä se elämä on :)

   Tän aiheiset postaukset on kuitenkin lähes aina blogin luetuimpia postauksia. Eli onneks suurin osa kuitenkin näistä on tykännyt! Onneks mun blogissa on kuitenkin yhä paljon myös sitä muuta sisältöä. Ite en esimerkiks oikein tykkää blogeissa jostain tuote-esittelyistä ja skippaan ne suosiolla. Mutta en vaadi bloggaajaa niitä lopettaankaan. Päätän ite mitä haluan lukea. Joku toinen voi niistä tykätä :)

   En nyt tähän sen enempää ala tarinoimaan. Blogiin kirjottelen edelleen sitä mihin fiilistä löytyy. Voin vaan toivoa että mahdollisimman moni tykkää :) Kiitos kaikille ♥

   Poista
 11. Oon niin ylpee susta! Oot mun esikuva, ja monta kertaa kun mulla on ollu semmonen "fuck it, ei tästä mitään tuu ja vedänpäs litran jätskiä naamaan" fiilis, niin oon tullu tänne kattoon sun kuvia ja lukeen näitä postauksia ja aina oon onnistunu pysyyn tiukkana! :D Ihan mahtavaa, näytät niiiin hyvältä ja ennenkaikkee onnelliselta. Keep up the good work, mää lupaan tulla hitaasti mutta varmasti perässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii oikeesti ihan mahtavaa :D Pitää ehkä itekin tulla lukeen omia juttuja seuraavan kerran ku tekee mieli herkkuja xD Kiitos ♥ Hitaasti, mutta varmasti on kaikista paras menetelmä!

   Poista
 12. Wautsi! Minkä pituinen olitkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kysy tosissas :D

   Poista
  2. Tää kommentti laitettiin ennen tota mun edit pps -lisäystä :D siks laitoin siis postaukseen :D

   Poista
 13. Ihan mahtavaa !!!:)

  VastaaPoista
 14. Upeita tuloksia! :) Susta huokuu nykyään itsevarmuutta ja huomaa, että viihdyt kehossas paljon paremmin. Näytät tosi hyvältä, onnea vielä! :)

  VastaaPoista
 15. Aivan uskomatonta, onnea ihan hirveästi ! ♥

  VastaaPoista
 16. Aivan mahtavaa, Anna!! Mä oon niin onnellinen sun puolesta ja suorastaan liikutuin tästä postauksesta. :D Vaikka et missään nimessä ollu lihava ennen projektisi alkua niin nyt kun laittaa uuden kuvan vanhan rinnalle niin muutos on kyllä huima!

  Mullakin on tavoitteena laihtua ensi kesään mennessä 10-15kg jotta olen täysin normaalipainoinen kaikkien taulukoiden mukaan. :D Oon nyt viikon ollu ilman karkkia ja se on mulle jo saavutus. :D Salikortti on ollu kiinni tän kuun ajan, mut nyt kun se taas torstaina aukee yritän käydä ahkerasti salilla ja lenkeilläkin. Ja tietysti ruokavalio pitäis saada vähän paremmaks, se onkin kaikista haastavinta. :P

  Pitäis vaan tajuta, ettei se muutos tule kahessa viikossa. Ite oon just sellanen, et masennun jos painoa ei oo tippunu parin viikon jälkeen huomattavasti ja siinä vaiheessa luovutan. Tyhmäähän se on, mut jostain syystä se vaa on aina menny niin tähänki asti. Nyt yritän suhtautua eri tavalla enkä vaa olla dieetillä vaan oikeesti haluaisin tehä tästä elämäntavan. Sä toimit hyvänä esikuvana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ellu! :)

   Ja tsemppiä sulle ihan hirveesti! Sun ajatukset kuulostaa vähän samanlaisilta kun mitä itellä oli aikasemmin. Just se oli tärkeetä tajuta et hommasta pitää tehä elämäntapa ja et aikaa on vaikka kuinka paljon! :) Mutta opettelua ja kärsivällisyyttä se vaatii. Ei oo kuitenkaan mahdotonta! Pystyt siihen kyllä :) :-*

   Poista
 17. Onnea ihan hirveesti! <3 susta kyllä näkee miten hehkut ton elämäntapamuutoksen myötä. Ihana juttu. :)

  VastaaPoista
 18. Vau, ihana nähdä se muutos sussa sekä kiloissa että myös itsevarmuudessa. :) 10 kiloa on suuri saavutus ja siitä saakin olla ylpeä! :)

  VastaaPoista
 19. Onnea, mahtava muutos! On aina kiva lukea muiden onnistumisista kun itsellä on menossa 50 kilon pudotusurakka, 22 kiloa on lähtenyt tähän mennessä. Kyllä se siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! :) Ja wow, oot melkein puolivälissä! Paljon tsemppejä sinne!!! :)

   Poista
 20. VAUTSI VAU ANNA!! ♥♥ Siis vitsi mikä muutos, näkee kyllä ton muutoksen tosi hyvin nyt, ku on noita kuvia vierekkäin! Tässä just mietin, että sä painat tällä hetkellä vissiin vähemmän ku mä :D Ja hitto mikä motivaatiopakkaus tää postaus taas oli, hitsi ku oon nyt töissä enkä voi oikein lähtee salille :D näytät kyllä todella upeelta ja saat kyllä ollakin ylpee itestäs ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii kiitos pajon :D ♥ Joo ehkä painan vähemmän ku sä mut oot mua joku 5 metriä pidempi xD

   Poista
 21. Sä oot kyllä oikea inspiraatio!! Oon ihan mielettömän onnellinen sun puolesta, näytät niin hyvältä!! :)

  VastaaPoista
 22. Upeeta ♥ oot vaan kaunistunu (ei sillä että olisit ollu joskus ruma) ja toi sun kroppa ai että! ♥ onnittelut :-) ite nyt päätin et liityn tosiaan tohon bikini challengeen eli saa nähdä mitä siitä tulee ;-) tosi monet on netissä ainakin suositellut ja kehunut! Oon niin innoissani :-) mut nauti tää viikko ja sit aletaan muokkaa kroppaa taas ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Jeeee! Tuu si kertoon vähän fiiliksiä! Tänään oli tullu ohjeet! ootan jo et pääsee alottaan :P

   Poista
 23. voi eikä, onnee ihan älyttömästi! oot hieno roolimalli nuorille! tuli hirveesti ny motivaatioo itellekkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanasti sanottu, kiitos kovasti ♥ :)

   Poista
 24. Onnea Anna, ihan huikea suoritus!!! Oon sulle kateellinen, koska mulla on jatkuvasti tyssännyt homma kilpparn vajaatoiminnan takia, vaikka moni väittää että ei sillä olisi vaikutusta. Kyllä sillä vaan on, vaikka söis pelkkää salaattia ni lihoo. Mutta nyt taas on varmaan lääkitys paremmalla mallilla, joten ei muuta kun uudella tsempillä eteenpäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Voi Reetta, tää munkaan matka ei oo ollu helppo, niin voin vaan kuvitella kuinka vaikeeta se sulle on ♥ Tsemppiä hirveesti, oot kyllä niin upee nytkin. Ei stressiä :)

   Poista
 25. Upeeta Anna, aivan mahtava suoritus! Tää toimii mulle huikeena inspiraationa :)
  Ite oon täsmälleen samanmittainen kuin säkin ja lähin pudottaan painoa tammikuussa 2012 eli jo 1,5 vuotta sitten. En oo vieläkään luopunut herkuista eli sen takia mun kehitys on aika hidasta, mutta alkupaino oli silloin 67,5 kg ja nyt 59,6 kg :) Sama tavoite kuin sulla eli 55 kg, vaikka ei sillä vaa'an numerolla niin väliä kunhan kroppa näyttäis hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pajon :) Ja hei hyvä! Oot tajunnu homman nimen, et parempi hitaasti kun ei ollenkaan :) Ja varmasti on terveelliset elämäntavat kunnossa! Herkkuja ei tarviikkaan jättää pois :) Ja nimenomaan, ei sillä painolla niin väliä kunhan fiilis on hyvä :)

   Poista
 26. Wau! Onnea mahtavasta tuloksesta, aika menee nopeasti näin jälkikäteen ajateltuna ja jokainen hikipisara oli varmasti sen arvoista! ;) Itsellä projektina 15-20kg (katson vähän miltä kroppa näyttää silloin ja miltä tuntuu) joista 6kg vasta takana MUTTA urheilu on löytänyt takaisin elämääni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja niimpä! Sinne se puolisen vuotta meni, kannatti muuttaa elämäntapoja!!

   6 kiloa on parempi kun ei mitään. Eli hieno suoritus!! :) Tsemppiä loppujen karistamiseen ♥

   Poista
 27. herranjumala mikä muutos, ihan loistavaa!!! :)<3

  VastaaPoista
 28. Tosi kattava ja hyvä postaus tuosta sun muutoksesta :) Mä olen kans käynyt salilla paljon ja syönyt niin paljon proteiinia että paino on vaan noussut :D Painoin tammikuussa 51kg. Nyt puntari näyttää jopa 55,5kg. Ja mä olen 156cm joten ei saisi paino kauheasti nousta. Mä haluaisin kans liittyä fitfarmin nettivalmennukseen mutten tiedä mihin niistä. Ja eniten pelkään noita ruokamääriä, ne ovat tosi pieniä :( Mä syön normaalisti tosi paljon ja usein.

  VastaaPoista
 29. Älyttömän upeeta!! Tulee ittelle kauhee morkkis kun on viimeaikoina elelly niin huolettomasti ruuan ja liikunnan suhteen. Annat mullekin motivaatiota taas alkaa reenaan kunnolla:-) Näytät niin hemmetin hyvälle nyt!:)

  VastaaPoista
 30. Onneee hirveesti! Oon niin ilonen sun puolesta :3
  Näytät muuten kuvissa paljon pitemmältä kun 162cm, oon aina aatellu että oot yli 170cm :D

  VastaaPoista
 31. Niin upee oot!! Saatkin olla ihan hemmetin ylpeä itestäs ♥♥

  VastaaPoista
 32. vautsi anna, iha huikee juttu! :)

  VastaaPoista
 33. upee muutos ! :o miten oot saanu pelkkää rasvaa pois ? ja paljonko oot käyttäny suunnilleen aikaa viikossa treenaamiseen ?

  VastaaPoista
 34. Hieno suoritus ja hyvä, että se on nimenomaan saanut psyykkeen voimaan paremmin :) Olen kuitenkin vähän skeptinen, että miksi laihdutit normaalipainon alapuolelle :o? Toivottavasti treenaus pysyy käsissä, etkä kuihduta itseäsi liikaa :) Terveellistä ja elinvoimaista elämää sinulle Anna!

  VastaaPoista
 35. Voi että miten mahtavaa!!! Aina oon pitänyt sua upeana otuksena, mutta nyt oikeasti hehkut!! Tykkään tosi paljon siitä, että korostat sitä että sun oli paha olla ja tavoittelit elämäntapamuutosta, etkä sitä että saisi olla lommoposki ja vetää vaan pelkkää pepsimaxia. Oot varmasti monelle suuri innoittaja ja mäkin haaveilen TERVEELLISEMMÄSTÄ elämäntavasta. Ehkä mullakin alkaa samanmoinen projekti ensi vuonna, terveellisen ja pitkän elämän toivossa <3 Olet mahtava. Kiitos Anna!

  VastaaPoista
 36. Oot UPEA!!!!! <3 ja ei, et todellakaan kehu itteäs liikaa, sä ansaitset kaikki noi kehut :)

  VastaaPoista
 37. No hyvältä näyttää nyt kyllä, onnittelut menestyksestä!

  Toivon että et yritä enempää pudottaa painoasi, vaikka en ole minkäänsortin terveysekspertti. Kuntoilua kannattaa todellakin jatkaa, mutta liiallinen painonseurailu ei ole mielestäni hallittua. Mutta kuten sanottu, niin nyt näyttää mainiolta. :)

  VastaaPoista
 38. Täysin mun luvalla saat kehua itseäsi ja saavutustasi vuolaasti! OOn todella ylpeä sun pitkäjänteisyydestäsi ja ahkeruudestasi. Tein tuon saman lupauksen uutena vuotena, ku sie ja stana, vaikka mulla lähti jo reilun 1kk jälkeen 5,5kg vain pelkällä ruokavaliomuutoksella, eli karsimalla kaikki herkut ja roskaruoat ruokavaliosta pois ja senttejä lähti kehosta, tuli vastaan odotettu alamäki. no kilot tulivat takaisin, mutta viimeiset pari viikkoa otin itseäni uudelleen niskasta kiinni pitämällä ruokapäiväkirjaa ja tarkkailemalla mitä sitä suuhunsa laittaa. Tärkeätähän herkuttelijan on löytää se kultainen keskitie. Täytyy sallia niitä päiviä että herkuttelee, mutta maltillisesti. Oon ihastellut ja kadehtinut sun saavutuksias tän sun matkan ajan ja joka kerta poistuttuani sun sivuilta aattelen, että "hemmetti, mieki pystyn tuohon kovalla itsekurilla!" :) Ihania kesäpäiviä ja nauti uudesta itsestäsi! <3 On varmasti ihana kun kirppispusseihin päätyi vanhoja ja ISOJA vaatteita!

  VastaaPoista
 39. Aloin itkee ku luin tän! Huikee muutos ja toi sun asenne on niin kohillaan! Tsemppiä jatkoon, viihdyt kyllä täällä Turussa!;)

  VastaaPoista
 40. Oot mun mielestä ollu aina tosi kaunis mut nyt sä oikee HEHKUT!! Kyl ihan selkeesti on niinku olemuksesta huomattavissa itsetunnon paraneminen, ihanaa et oot saanu noin huipputuloksia <3 :) Tää oli TAAS tosi iso energiapiikki omaan painonpudotus urakkaan, ihanaa Anna ja onnee viel toooosi paljon ku oot päässy tavotteisiis näin nopeesti :*

  VastaaPoista
 41. Vautsi mitä tuloksia! Tämä antaa kyllä uskoa omallekin prokkikselle. Itselläkin se -10kg olisi tavoitteena vaikka ei se mikään ihan ehdoton ole, kunhan peilistä näkyisi timmiytyneempi olemus. Uskoisin, että perusteet on aika lailla kunnossa, treenaan suht paljon ja syön melko säännöllisesti ja terveellisesti, vaikka tietty niitä lipsaduksia tulee... Ajattelin nyt ottaa sellaisen vuoden tavoitteen, ensi kesän lopussa olisi kova hinku muuttaa taas ulkomaille ja siihen mennessä haluaisin olla hyvässä kunnossa :) Vuodessa luulisi oikeasti saavan aikaan jotain tuloksia, nämä sun kuvat ainakin antaa uskoa siihen! Täytyy nyt varmaan ottaa ne kuuluisat aloituskuvat, että on sitten mihin vertailla kun usko meinaa loppua kesken :) PT:n hommaamistakin oon kyllä vähän miettinyt, mutta rahatilanne ei oikeen ole samaa mieltä.

  VastaaPoista
 42. Ihan hurjasti onnea, oot tehnyt tosi upeeta työtä!! :) Ihana postaus, tästä sai ihan hirveesti motivaatiota omaankin projektiin, joka on vielä aika aluillaan.

  Kaikki kehut oot kyllä ansainnut. ;) Oot ihan ylisulonen tuossa ekassa heinäkuun bikinikuvassa, samoin toi alin kukkamekkokuva on erityisen ihana.

  Tsemppiä myöskin Fitfarmin valmennukseen! Niissä saa kyllä tulosta aikaiseksi lyhyessäkin ajassa, kun menee kiltisti ohjeiden mukaan. Mielenkiinnolla jään odottelemaan! :)

  VastaaPoista
 43. Upea muutos! :) Mä laihduin talven ja kevään aikana pari kiloa ja ensimmäistä kertaa elämässäni harrastin liikuntaa säännöllisesti. Nyt kesällä kaikki on liikunta on jäänyt ja kilot tulleet takaisin. Muutan syksyllä uuteen kaupunkiin ja päätin että nyt mä aion onnistua. Nykyisessä kaupungissa kaverit juovat alkoholia tosi paljon ja mun on vaikea kieltäytyä lähtemästä mukaan. Tiedän kyllä että voisin hyvin mennä mukaan selvinpäin, mutta mä en osaa pitää hauskaa selvinpäin silloin kun koko muu porukka on kännissä. Toivon että löydän uudesta kaupungista kavereita joiden kanssa näkeminen ei perustu juomiseen :) Mua kiinnostais kuulla lisää sun juoksuharrastuksesta. Millaisista lähtökohdista aloitit, millaisilla matkoilla ja kuinka usein harjottelit, ja kehittymisestäkin olisi kiva kuulla :)

  VastaaPoista
 44. Vautsi, et usko kuinka suuri motivaatio tää oli mulle ja kuinka onnellinen olen sun puolesta vaikka en tunnekkaan! :) Ihan mahtava tulos, näytät mahtavalta ja sietääkin olla onnellinen ja ylpeä itsestään! Tätä oli ihan mahtava lukea, koska vaikutat niin aidolta ja oikealta ihmiseltä, kehen on helppo samaistua. Jos sä pystyt niin mäkin pystyn, ainakin sellainen fiilis jäi tästä postauksesta. Joten kiitos ja tsemppiä jatkoon! :)

  http://www.fannikatariina93.blogspot.com

  VastaaPoista
 45. EI HUHHUH NAINEN, saat olla kyllä todellakin ylpee itestäs! :) Ja siitä ettei toi sun laihdutushomma oo lähteny käsistä tai menny överiks! Oot aivan täydellisen upean näkönen !!!
  EI VOI MUUTA SANOA KU ETTÄ HIENOA TYÖTÄ!! :)

  VastaaPoista
 46. Ihan mahtava tulos tuossa ajassa! Ole ylpeä itestäs! :)

  Itellä on takana -20kiloa ja olen ollut bikini valmennuksessa mukana :) muista kuunnella sitten kroppaa sen aikana, ettei paino ala liikaa tippumaan alas. :)

  VastaaPoista
 47. Oot ihan hemmetin hyvännäkönen! Katoin näitä kuvia suu auki. Saat olla niiiin ylpeä itsestäs! Onnea :)

  VastaaPoista
 48. Ei herranen aika sä nainen näytät kuumalta!! Aivan törkeen upea suoritus, ei voi muuta sanoa! Ei oikein löydy sanoja kuvailemaan enempää.. WAU! :)

  VastaaPoista
 49. Vau, onnea ihan super paljon saavutuksesta! Mua harmittaa kun oon ite päässy lihomaan tosi paljon parin vuoden aikana eikä mulla oo mitään itsekuria syömisen suhteen ja urheiluki on jääny ihan kokonaan pois. Mulla on ihan sama homma edessä kuin Sadelaululla, muutan myös uuteen kaupunkiin ja yritän vihdoin ottaa itteäni niskasta kiinni elämäntaparemontin suhteen. Tämä blogi toimii kyllä ihan loistavana tsemppaajana siihen! :) Oon seurannu sun blogia vasta hetken aikaa, mutta ekan kerran uskalsin kommentoida. Olis kiva kuulla enemmän sun ruokavaliosta, millasta ruokaa syöt päivittäin, montako kertaa päivässä jne :) en tiedä ootko tehny sellasesta jo postausta :D


  http://jennablogii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 50. Ihana Anna!<3 Onnea! Näytät uskomattoman kauniilta! Uskotko sä, että myös mä pystyn tuohon? Kiitos, että jaat matkasi. Olet upein!

  VastaaPoista
 51. Voi Anna, et oikeesti tiiä miten iloseks nää sun elämäntapapostaukset mut aina saa!! :) On niin ihana nähä miten hyvä olo sulla on ja miten se loistaa ulospäin, pidä tää linja aina ja ikuisesti <3 Oot upee!! <3

  VastaaPoista
 52. AH oot niin upee nainen! Kaunis ja aidosti mukava ihminen.
  Mulla alkais nyt sama kropparemontti missä sä oot jo onnistunut.
  Paino tällä hetkellä 63,5kg, jospa se sitten helmikuun tienoilla näyttäis kans 10 kg vähemmän.
  Ja kyllä, aion onnistua tässä!
  Osaatko sanoa noin suunnilleen paljon syöt kaloreita päivässä? 1500 about?

  VastaaPoista
 53. Todella upean näköinen olet, onnea mahtavasta suorituksesta! :)

  VastaaPoista
 54. Vau Anna ! Nyt sen vasta huomaa kuinka paljon olet laihtunut, ja sen on totta että omaa kehittymistä laihtumisen/kiinteytymisen suhteen ei edes huomaa ellei räpsi kuvia ja aina vaan tuntuu että se pötsi kellottaa siinä vaikka todellisuudessa se olisikin hävinnyt !:D Mutta mahtavaa tsemppiä jatkossakin !!

  VastaaPoista
 55. Ihan turhaa mietit ajatellaanko me lukijat, että hehkutat liikaa! Oot täysin ansainnu kaiken hypetyksen iteltäs ja muilta, näytät nimittäin ihan sairaan hyvältä ja aivan hehkut ulospäin! Annat niin hyvää esimerkkiä muille, kuinka mahdottomalta tuntuvakin on oikeasti mahdollista, kun jaksaa tehdä sen eteen töitä.
  Keep it going, girl! U rock! <3  VastaaPoista
 56. Voi vitsi miten ilonen voi olla tuntemattoman puolesta! Sä oot tehny mielettömän hyvää työtä ja tsempannut mua ja varmasti montaa muutakin omassa projektissa! Sun olkapää/hartijalinja (en mä tiedä mikskä sitä sanotaan :D ) on tosi kaunis ja sun vatsa hyvässä tikissä! Kiitos inspiraatiosta ja kivaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 57. Wautsi, ihan mahtava suoritus! Sulla on aivan upee kroppa! (en sano etteikö ennen olisi ollut) täytyy muuten myöntää, että oon lukenu sun blogia jo siitä asti kun alotit laihdutuksen sun vaihtarivuoden jälkeen silloin anonyyminä, edelleen oon pysyny uskollisena lukijana!:D

  VastaaPoista
 58. Ooot kyllä tehnyt hyvää työtä! Saat olla ylpeä itsestäs :) Mutta kokemuksella voin kertoo et nyt se työ vasta alkaa, kun tarvii ylläpitää sitä painoo! helpoin osuus on sulta nyt ohi ja se ylläpitäminen vaatii hommaa :) Mutta tsemppiä!

  VastaaPoista
 59. Ihan huikeeta, mahtavaa Anna! <3

  VastaaPoista
 60. Onnea! ♥ Oot antanu mulle tositosi paljon motivaatiota alottaa elämäntapamuutos. Toivotaan, et itekin saan sen nyt aluilleen kunnol, yritys on ainakin kova. :) Mut, aivan älyttömän upee muutos! Oon ylpee♥

  VastaaPoista
 61. Hyvä Anna♥! Näytät paljon ilosemmalta ja hyvinvoivalta noissa uusissa kuvissa! :) Ja oot tosi kaunis ♥ :)

  VastaaPoista
 62. en osaa sanoa muuta ku et jumalauta sä olet kuuma :D

  VastaaPoista
 63. Annaaaa, niin siistiä!! Ihan huikeita tuloksia!!!!!

  VastaaPoista
 64. Ihan mahtavaa Anna, onneksi olkoon! :) Muutos on ihan mieletön ja sun kasvonpiirteet tosiaanki on tullu paremmin esiin, oot ihan uskomaton nainen! Oon tosi onnellinen sun puolesta :)

  VastaaPoista
 65. UPEETA ANNA!! Oon yhtä pitkä ja painoa mulla on muutama kilo enemmän kun sulla oli alkupaino. Oon yrittäny alkaa nyt kuintoilemaan tän sun blogin innostamana. Ainoo ongelma on, etten halua liittyä salille koska en usko että jaksan työn ohella käydä siellä. Oonkin alkanut lenkkeillä ja tehdä lihaskuntoharjoituksia kotona youtube-videoiden avulla. Oon maailman surkein syömään okein. Innolla odotan tota postausta missä kerrot omista syömisistäs ja treenaamisista. Oon laiskotellu koko päivän mutta nyt taidan lähteä juoksemaan, niin ehkä oon joku päivä samassa kunnossa kun sä.

  VastaaPoista
 66. onnea Anna, oot todellakin ansainnut tän ! <3

  VastaaPoista
 67. Upea muutos, oot tehty uskomatonta duunia ja näytät upealta! <3

  VastaaPoista
 68. ♥ Hyvä anna, sä teit sen! Tää postaus oli aivan ihana, aloin melkein itkeen ku luin tätä ku oon niin onnellinen sun puolesta! ♥ Ja sun kroppa on aivan ihana!

  VastaaPoista
 69. Vau! Mahtava muutos! Saisinpa mäkin otettua itseäni niskasta kiinni ja aloittamaan sali harrastuksen, en tosin painonpudotus mielessä vaan kiinteytys :/

  VastaaPoista
 70. WAU! Oot huikein mimmi mitä tiedän! Oot niiiiiiin hyvä esikuva muille jotka laihduttaa, ja noi tulokset on ihan mahtavia! Go girl! Nyt vaan pidät ton! Oli ihana lukee, että oot jättäny energiajuoman ( olin huolissani susta kun kerroit kuinka paljon juot energiajuomia, mut nyt oot tajunnu niiden "vaarat") ja light colan pois koska ne tekee sun kropalle vaan huonoo. Mää oon niin ilonen sun puolesta. ONNEE oot sen ansainnu! :)

  VastaaPoista
 71. uskomatonta!! onnee tosi paljon<3 vau:)!

  VastaaPoista
 72. UPEAA ANNA!!♥ :-) Ihan mahtava suoritus! Näytät tosi hyvältä nykyään :> Mä oonkin tässä viime aikoina kommentoinu tähän blogiin aika usein, ja jokin aika sitten kommentoin erääseen sun treenipostaukseen, että teki mieli sen luettua lähtee itekin treenaan, mutta "valivali kun tuppukylä eikä varmaan ees salia". Mies otti asioista selvää, ja tosiaan meitä lähin kunnan sali sijaitsee tuossa 100m päässä. :-D Voiko olla parempaa salimatkaa?! Tokihan alkulämpöjä ei saa ennen salille menoa oikein tehtyä (esim lenkkeily), mutta onpahan ainakin motivaatioo kun voi vaan kävellä yhden kerrostalon pihan poikki ja mennä treenailemaan. En oo aikaisemmin edes tajunnut, että siinä on kuntosali, kun siinä talossa ei oo ulospäin mitään kylttejä. Lähti motivaatio ihan uuteen nousuun, voisin käydä ostamassa jopa vuosikausien jälkeen itselleni kunnon lenkkarit ja alkaa lenkkeilemään!

  Ja sä oot ihan paras motivaattori tähän hommaan, koska uskomatonta kyllä, mä painan täysin saman verran nyt kuin sä aloituspainossa ja ollaan sentilleen samanpituisia. :-) Eli kun näin noi kuvat kymmenen kiloa hoikemmasta Annasta (näytetään aika pitkälti samalta aloituskuvissa), totesin että minäkin haluan näyttää tuolta! Mulle se on jo aika luontevaa, että kuvissa ja yleisillä paikoilla nostelee housuja, vetää mahaa sisään, varoo ettei tuu kaksoisleukaa kun nauraa jnejne. Ja mä haluan totisesti päästä tuosta tavasta eroon!

  Erittäin hyvää kesänjatkoa sulle ja tsemppiä tulevaan!:-)♥

  VastaaPoista
 73. Mä en yleensä kommentoi kenellekään mutta nyt on pakko koska tää asia tuntuu niin läheiseltä, meillä on tosi samanlaiset kropat. Tai siis oli!

  Olin tammikuussa 2013 saman näköinen kuin sinä silloin. Aloin käymään lenkillä ja syömään mahdollisimman terveellisesti, mitä nyt välillä lipsuin mutta muutoin kaikki sujui melko hyvin. Paino putosi hitaasti ja jämähti n.51,5kg kohdalle. Perjaatteessa moni ajattelee ettei sellasella 156cm pitkällä ja 54,5kg naisenalulla oo mitään mistä pudottaa painoa ja moni nauro ja pyöritteli päätä kun puhuin että yritän laihduttaa. Kyllä, kukaan ei vaan tajunnut sitä että mullakin on ylimäärästä kropassani eikä musta ole kiva makoilla rannalla pömppömahan kanssa.

  Jatkoin silti ja yritin. Oon kokenu kauheesti pahaa mieltä mun vatsasta koska se ei juurikaan pienene vaikka jenkkakahvat on kyllä pienemmät kuin tammikuussa. Nyt kesällä lipsuin syömisten ja liikunnan suhteen. Kroppa on toistaseks pysyny melko kuosissa joskin oon ite huomannu että oon lihonu. Painan silti vain 53kg mutta en ole laiha. Oon aina kuvitellu ettei mun oo mahdollista saada samanlaista mahaa kuin sulla nyt. Se on vituttanu ja harmittanu monet kerrat, toki mun vatsa on vähän pienentyny mutta edelleenhän se pömpöttää komeesti ja istuessa oon ku pieni tankki.

  Nyt jaksan taas uskoa siihen että vielä joku päivä mäkin pystyn saamaan pienen ja litteän mutta silti niin terveen näköisen vatsan kuin sulla. Oot ihana!

  VastaaPoista
 74. Millanen ruokavalio sulla oli ja kuinka usein pidit herkkupäivän ? =)

  VastaaPoista
 75. Heei mites noi kuntotestin tulokset?! Huippua! <3

  VastaaPoista
 76. Vau, tosi mahtavia tuloksia ja kannattaa olla ylpeä, sillä näytät hyvältä! Upea todiste siitä, että kiinteytyminen onnistuu, kun vain tahtoa löytyy! Jos haluat vastata, onko laihtuminen ja kiinteytyminen vaikutanut sulla selluliitin (jos semmoisesta oot kärsinyt) vähenemiseen?

  Itselläni on vähän yllä olvan anonyymin kaltainen tilanne: periaatteessa olen ihan hoikka (BMI 19) ja jalkani on tikut, mutta kaikki ylimääräinen on kertynyt ihanan epänaisellisesti vatsaan. Eikä pömppis ole mikään pieni ja söpö, vaan kyllä siitä saisi reilusti napsaista pois! Raivostuttavaa, ehkä pitäis hankia avuksi PT!

  VastaaPoista
 77. Ihan mahtava muutos! Oot sellanen supermimmi että! Pidä toi! :D

  VastaaPoista
 78. Kyl vetää hiljaseks! UPEETA!! Oon älyttömän ylpee susta <3

  VastaaPoista
 79. MÄ ALOIN OIKEESTI ITKEE, oon niin onnellinen sun puolesta!! oon seurannu sun blogia jo ainakin yli vuoden ja oon huomannu just ton sun mielialan muutoksen :) en nyt oikeesti osaa kertoo kuinka mahtava oot, sanon vaan että VAU! ♥ keep going!!

  VastaaPoista
 80. Paljon onnea! Ihan mahtavaa, että oot päässy tavotteeseen ja vielä noin puolvuotta etuajassa! :P Sulla todellakin on kehumiseen aihetta. Katoinkin tossa yks päivä, kun instagrammissa etusivua plörösin ja tuli sun kuva kohdalle ja pisti kasvot silmään, että miten on niin erilaiset kasvot, paljon kapeemmat kuin ennen, sama käsivarret ja ylipäätään muutos on näkyny. Ja todellakin pitää paikkansa, että kun ruoka, liikkuminen ja uni on balanssissa on niin paljon parempi mieli.

  Tsempit vielä jatkoon, ja hyvää loppukesää! :)

  - Aida

  VastaaPoista
 81. "Mä pysyn liikkeessä, homma on hikistä
  Tää lähtee mimmeille, jotka on tikissä
  Niin sä, kato meilläpäin on tykätty
  Kunnon kontista, näkee et on kyykätty
  Päät kääntyy, työ ei oo turhaa, nii
  Tulokset laittaa turvat kii
  Kysyy tahtoo, kurii ja luonnetta
  Jotain mitä kukaan ei voi tehä puolestas"

  Oot Anna niin uskomaton nainen!!! Ihan huikee suoritus ja saat olla todella ylpeä itsestäsi. ♥

  -Lotta

  VastaaPoista
 82. Mahtavaa työtä Anna, tälläistä on niin ilo seurata!! :) On hienoa nähdä kuinka olet tsempannut itseäsi ja muita ja suhtautunut niin hyvin ns. repsahduksiin mitä matkan varrella tulee. Näin sitä näkee, kuinka liikunta ja terveellisesti syöminen näkyy ulospäin sekä kehossa että hyvinvoinnissa ja mielessä. Onneksi olkoon tuloksesta!

  VastaaPoista
 83. Voi Anna, oon niiiiiiiin ilonen ja onnellinen sun puolesta! Tiesin et pystyt siihen :) <3

  VastaaPoista
 84. oi vitsi kuinka upeeennäkönen oot!!!:) oon niin onnellinen sun puolesta!

  VastaaPoista
 85. Aivan mahtava saavutus! :) Näytät upealta!

  http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 86. Huikee muutos, urheilullinen ja timmi kroppa on aina kaunis :) !! Keep it up !

  VastaaPoista
 87. Oon varmaan aina ollut "hiljainen lukija" kommentoinnin suhteen, mut voi vitsi oot kyllä mahtisuorituksen tehnyt!! Awesome girl!! YOU ROCK! :)

  VastaaPoista
 88. Oikeesti Anna, sait mut ajattelemaan niin eritavoin laihdutuksen! Sen ei tarvitse olla kidutusta ja nälässä oloa. Ihan huikee suoritus! Nyt oon oikeesti niin super motivoitunut laihduttamaan! Noin suuri muutos ja noin iloinen ja onnellinen elämä! Mä niin kaipaan sitä! Oikeesti! Mun on pakko säilyttää tää postaus jossain koneellani kun tää antaa niin paljon tsemppiä! Lisäks mun on pakko ottaa kuvia itestäni! Ei sitä tajua miten sitä etenee koska nyt kun katsoin noita sun kuvia, HERRANJUMALA OOT LAIHTUNUT (vaikka en siis sua lihavana ole pitänytkään) mutta nyt sen näkee ihan tosissaan. WAU! oikeesti iik! Ja kaikenlisäks kun olen sitten joskus onnistunut (:D) niin lähetän kyllä sulle niin SUUREN MEGA KIITOS-sähköpostin, koska SÄ sait mut ajattelemaan ihan eritavalla! Kiitos! Mun matka alkaa tästä! Jotenkin tunnen nyt ihan eritavalla että onnistun! pahoina päivinä käyn katsomassa sun edistystä! Ihan mieletöntä! Paljon onnea huikeasta tuloksesta ja ääääää sanat ei riitä kertomaan! <3<3<33<3<3<3 Kaikella rakkaudella: Ikuinen lukijasi!

  VastaaPoista
 89. aivan huikeita tuloksia!! oon niin kateellinen sulle ku oot pystyny tällaseen muutokseen! oispa mustakin siihen :(

  VastaaPoista
 90. ei voi oikeesti muuta sanoa ku että VAU ! :)

  VastaaPoista
 91. Mahtavaa oikeesti!:) Mut siis miten aloit käymään salilla? Miten tiesit miten milläki laitteella tehään, että teetkö oikein vai väärin?

  VastaaPoista
 92. Ihan mahtava suoritus Anna! Oon mielenkiinnolla seurannu vuoden alusta tätä sun elämäntapamuutosta ja täytyy kyl sanoo, et ei voi ku ihailla sua! Kirjotat niin aidosti ja oot oma ittes, että tää siun blogi on ihan ehoton ykkönen. :) Oot iha valtava inspiraation lähde ja monesti kun oon lukenu siun postauksia tähän aiheeseen liittyen, niin sen jälkeen on ollu taas intoo lähtee lenkille. Tuli muute mielee, kun käyt lenkillä, niin missä/miten kuletat avaimet, kännykän, juomapullon tms? Itellä se on muodustunu iha ongelmaks asti, ku ei niitä taskuu voi laittaa, kun painavat juostessa eikä mihikää kaulanauhaan. Ilman puhelinta en uskalla liikuskella missää pururadoilla. Juomapullon välillä jättänyt kotii vaa sen takia että en kestä sen hölskymistä kädessä, kun juoksen. :D

  VastaaPoista
 93. Aivan mahtavat tulokset, nostan hattua isosti! :)

  VastaaPoista
 94. Vautsivau, oon ihan hurrrjanhurjan ylpee susta Anna !! ♥ ja tosiaan noita kuvia kun kattelee ni toi muutos.. vau. Oon sanaton, oot ihan mieletön nainen ! :D Jatka samaan malliin !!! Ja viel kerran: vau !

  VastaaPoista
 95. kiitos sinulle anna, motivoit minut juuri liittymään fitfarmin superdieetille! huh mitkä tulokset!

  VastaaPoista
 96. Upeaa Anna! <3

  -Amanda

  VastaaPoista
 97. Tosi hieno juttu, että sait itseäsi niskasta kiinni! Tsemppiä jatkoon ja painon ylläpitoon <3 Ja hienoa, että näin julkisesti uskallat kertoa projektista, jakaa kuvia matkan varrelta jne. You did it! :)

  VastaaPoista
 98. niin mahtavaa!! ♥ oot ihan käsittämättömän upea!

  VastaaPoista
 99. Tän kun luki niin oli itekkin pakko nousta ylös ja lähtee nostaa painoja :)
  Upea saavutus <3

  Huomaa tuon biksukuvan huvittavuus, sun hiukset näyttää kainalokarvoilta : DDD

  VastaaPoista
 100. Ei helekkari Anna! Aivan tajuton tulos!! Kateudesta vihreänä ja ylpeydestä keltaisena. Voi vitsit, etä nostan sulle hattua!! jee!! Yritän tulla perässä :)

  VastaaPoista
 101. Tää sun blogi inspiroi tosi paljon ainakin mua! Oon ite jo kauan meinannut alottaa saman haasteen -10 kiloa ja nyt aion tehdä sen myös! Haluaisin tietää kuinka usein sä niitä herkkupäiviä pidät?:)

  VastaaPoista
 102. Vitsit, onnea ihan hirmuisesti! Mulla on urakka tässä pikkuhiljaa alkamassa, kuun vaihteessa aloitan homman tosissani, nyt oon pikkuhiljaa vasta totuttelemassa muutokseen. Sä oot ollut mulle ehdoton tsemppari kun oon tätä sun blogia lueskellut. Toivottavasti siis postailet aiheesta vielä jatkossakin :)

  Nii ja hirmuisesti tervetuloa Turkuun! :) Piti jo aikaisemmin kommentoida aiheeseen liittyen mutta ei ollut silloin nimimerkkiä käytössä :)
  -Salla-

  VastaaPoista
 103. Sulla on tosi upea kroppa! oli jo ennen laihdutusta, mutta nyt jotenkin oikein hehkut.
  Olis mieleskiintosta nähä joku sama asukuva tai useampi sun päällä nyt painoa pudottaneena.
  Oot kyllä kova mimmi!

  VastaaPoista
 104. Ääääh aivan loistava "muodonmuutos"! :) Oot saavuttanut ihan loistavia tuloksia, eikä tuohon todellakaan kovin moni pysty!
  Näytät tosi terveeltä ja onnelliselta nykyään! :)

  VastaaPoista
 105. Rupesin aluks miettimään, että et näyttäny kyllä noiden kuvien perusteella aluksikaan yhtään... no mikä se sana on... liikakiloiselta?:D Mut sitten katoin että oot 162 pitkä, saman pituinen kuin itse olen. Oon kanssa painanu vuos takaperin ton 65 ja muistan ettei mulla ollut silloin yhtään hyvä olla. Nyt onneksi jokusen kilon laihempana olen itseeni edes vähän enemmän tyytyväinen:) Hienoa työtä! Kroppasi on todella upea!

  VastaaPoista
 106. Joskus keväällä? vähättelit kalorienlaskemista; sehän on kännykällä aika vaivatonta ja itse olen ihan huomaamatta laihtunut 2 kg 3 kuukaudessa.
  Tuo on hieno homma että lihas on lisääntynyt, se tahtoo mennä myös laihtumisen sivutuotteena.
  Kuinkahan sitä osaa(t) ruveta syomään niin ETTEI laihdu.

  VastaaPoista
 107. Mahtavaa, hyvä Anna! Kyllähän sun kuvista on huomannu, että oot laihtunut, mutta nyt kun laitoit nuo ennen ja jälkeen kuvat pitemmältä aikaväliltä, sen eron huomasi kyllä heti! Peppu nyt on ainakin timmimpi (:D), mutta nuo bikinikuvat oli uskomattomat!! Huhuh, mahtavaa työtä oot kyllä jaksanut tehdä.

  VastaaPoista
 108. Onnittelut upeasta suorituksesta!♥ You go girl!

  VastaaPoista
 109. Mahtavat tulokset, onnea! Oon seurannut koko alkuvuoden blogiasi, ensin seurasin sitä kun kaveri suositteli, sitten löysin tän kautta maailman parhaimman ripsiteknikon, ja sitten vielä tämmönen aihe seurattavana! Mieletöntä! Omalla kohdalla myöskin ajankohtainen, itse monen vuoden jojoilun jälkeen ryhdistäydyin ja palkkasin tuolta Fitfarmilta pt:n. Ylimääräistä toki on pudotettavaa enemmän kuin 10kg, mutta tämmöiset suoritukset motivoi hurjasti!!! (Pakko mainita että itelläkin takana jo -16kg). Allekirjoitan täysin kaikki noi väitteet hyvästä ja terveellisestä ruuasta, liikunnasta, unesta ja hyvästä olosta. Ihanaa että muutkin on löytänyt tän hyvän olon lähteen! Jatka samaan malliin, uteliaana seuraan mitä Bikini Challenge tuo mukanaan! :D

  VastaaPoista
 110. Oon sanaton. Oot aivan upea, siis oikeesti todella upea. Täydellinen. Oikeesti w o w <3 Hyvä Anna!!

  VastaaPoista
 111. olen todella, todella iloinen sun puolesta! <3 tosi kannustavaa :)

  VastaaPoista
 112. Siis ihan uskomatonta työtä!!! Oot ihan mahtava, wauuu <3 Oon niin onnellinen sun puolesta, oot ihan älyttömän upee nainen, keep it up!! <3

  VastaaPoista
 113. Oii onnee paljon! vitsi toi on nii upee tosta kuvasta toi oikeen puolimmainen ---> http://2.bp.blogspot.com/-anv2WCQsgao/UfUAC00sqVI/AAAAAAAALlY/Cvo1Pg5cO7E/s1600/beforeafter7.jpg
  (Jos toi linkki ei näytä tota kuvaa nii meinaan tuota kuvaa, joka on toiseks alin kuva jossa sulla on päällä musta valko raidallinen ''takki'') :--) Sää oot oikeesti niin kaunis siinä kuvassa! :-)

  VastaaPoista
 114. Hyvältä näyttää :)) Ja itselläkin oli tuossa tammikuuhun asti kestävä "dieetti", jonka avulla laihduin about 13kg, ja vaikka tässä kesälomalla paino on välillä hypännyt 1-3kg ylöspäin, olen onnistunut laihduttamaan ne takaisin, joten tässä 50kg:n rajoilla on hyvä olla :)) Itsellä on ollut hieman vaikeaa pitää se paino kurissa ja herkut loitolla, joten pidän viikossa yhden karkkipäivän, jolloin saan syödä jotain hyvää ja mielestäni tämä toimii aika hyvin :))

  Olis kyllä itekki pitäny ottaa ennen- ja jälkeen kuvia, koska itselläkin on välillä tuo tunne, että mitään ei oo tapahtunu :// Shoppaillessa sen kylläkin huomaa heti, kun on montaa vaatekokoa pienenpi :>>

  VastaaPoista
 115. Nainen, näytät ihan täydelliseltä!!<3 Onnittelut huikeesta saavutuksesta!!

  VastaaPoista
 116. Ihan mieletön muutos Anna, 10kiloa ja vielä puolessa vuodessa! Saat kyllä olla ihan huoletta ylpeä itsestäs, oot tehny niin paljon töitä tuon eteen. :) Nuo kuvat on kyllä tosi hyvät ja niistä näkee ihan selkeesti muutoksen. Hyvä kun oot ottanu noi bikinikuvatkin ihan samoissa asennoissa ennen ja jälkeen. :) Huikeeta, tsemppiä jatkoon!♥

  VastaaPoista
 117. Aivan loistavaa! :) itse olen kolme kuukautta laihduttanut ja on niitä kilojaki tippunu jo seittemä. Kaikkei tyytyväisin oon kuitenki siihe mite nykyää jaksaa tehdä kaikkea ja mielialakin on kohonnu aivan valtavasti! Nyt en enää edes tavoittele painonpudotusta vaan treenaan vaan siitä ilosta mite hyvä olo siitä tulee :)

  VastaaPoista
 118. Oot Anna aivan upea!! Aivan mieletön motivaatio ja mikä tsemppari ootkaan! Itse oon jo vaikka kuinka kauan miettinyt, että nyt sitten lenkille ja ruokavalio parempaan suuntaan. Sain jo motivaatiosta kiinni viime syksynä ja sitä riitti alkuvuoteen asti, mutta sitten jossain meni pieleen ja entiset tavat tuli takaisin. Huomaa kokoajan, kuinka keho tuntuu raskaalta ja mieli on maassa kun katsoo peiliin.
  Sitten alkukesästä löysin sun instagram-tilin ja sen jälkeen aloin lukea tätä blogia. Nyt olen päättänyt, että kun syksyllä pääsee takaisin "arkirytmiin", on aika aloittaa muutos! Kesällä se on vaikeaa, kun ei ole koulua, vaan on kolmivuorotyö, joten parempi motivaatio kaiken suhteen, kun saa aloittaa sillon, kun tietää kaiken onnistuvan paremmin :)
  Olet ehdoton tsemppari ja sen "nyt elämäntavat uusiksi ja pysyviksi"-ajatuksen pintaan nostattaja! Aivan huippu olet! :)
  -S

  VastaaPoista
 119. Aivan huippua! Tota saakin hehkuttaa ja PITÄÄKIN! :-) Oot mahtava!

  ps. En ilmottautunu toho bikini challengeen, mut super diettiin kyllä ;) Jospa sais taas kerran niskasta kii ja lisää tuloksia! Tän postauksen voimalla jaksaa kummasti taas enemmän :)

  VastaaPoista
 120. Aivan älytön tulos! Saat olla kyl hemmetin ylpee ittestäs Anna! :)

  Ja uumama piru likka näytät hyvälle !! :) <3

  VastaaPoista
 121. HERRANJESTAS OOT TEHNY VAALTAVAN MUUTOKSEN !! Pitää nostaa kyl hattua ! hyvähyvä oo ylpee itttestäs ! :)

  VastaaPoista
 122. Anna, oot niin mun inspiraation lähde! <3

  VastaaPoista
 123. Liikutuin tästä postauksesta ihan kyyneliin asti, koska oon ihan tajuttoman onnellinen sun puolesta. Nään sussa ja sun elämäntapaprojektissa tosi paljon itseäni ja mun parin vuoden takaista tilannetta. Alotin siis syksyllä 2011 hoikistumisprojektin ja sainkin aika nopeasti tuloksia aikaan. Se tunne oli suorastaan huumava, koska oon koko ikäni ollut isokokoinen (kuitenkin normaalipainoinen lähes aina). Laihduin noin puolessa vuodessa kans jotain 10kg (mulla ei ollu hyvää tarkkaa vaakaa, vaan sellanen ns. vanhanmallinen, joten en tiiä tarkkaan) ja olin ihan kuin eri ihminen! Tunsin oloni ihan älyttömän hyväksi siinä kropassa. Sitten tuli kesä ja seuraava syksy ja mun paino alkoi pikkuhiljaa salakavalasti hiipiä taas ylöspäin, vaikka en mielestäni kovin paljon ruokailutottumuksiani muuttanut, mutta ilmeisesti sitten kuitenkin kesän ajan aika paljon hölläilin... Ja liikunnan määrä myös väheni jonkin verran, kun muutin uudelle paikkakunnalle ja kesä meni muutenkin aika paljon reissun päällä. Tällä hetkellä olen varmaan aikalailla samoissa lukemissa ja mitoissa kuin alkuperäisen projektini alussa syksyllä 2011. Ja olo on suorastaan kuvottava!! Tunnen itseni todella lihavaksi ja rumaksi! Kaikki reilu vuosi sitten päällä roikkuneet vaatteet kiristää ja ahdistaa. Mua kaduttaa ja hävettää niin suunnattomasti se, että oon päästäny itseni taas uudelleen tähän kuntoon!! Mutta onneksi kuukauden päästä suht lähelle kotiani avataan upouusi liikuntakeskus, jonne ostinkin jo vuoden jäsenyyden. Elokuussa alkaa siis kunnolla kuntoilu ja tervellisesti syöminen! Motivaationi on tällä hetkellä todella korkealla, sillä tiedän, että pystyn siihen, koska olen ennenkin pystynyt. Ja luulen, että nyt pystyn sitten paremmin myös pitämään kilot kurissa, sillä osaan välttää aikaisemmin tekemäni virheet.

  Onnittelut sulle vielä aivan käsittämöttän huikeasta suorituksesta! :)

  VastaaPoista
 124. Ihan mahtava muutos Anna! Sä ihan oikeesti inspiroit mua ja oon nyt päättäny et sama projekti lähtee käyntiin mulla!

  VastaaPoista
 125. Anna!
  Sä oot maailman upein nainen! Mä aloin itkee ku luin tätä, tunnut jotenkin niin läheiseltä kun sun ajatusmaailma on niin samanlainen kun omani. Oon nähny sut monesti kaupungilla ja meinannu moikata, mut sit muistanu ettet sä tunne mua :D Tää sun blogi on UPEA niinku kirjottajakin. Ei sua voi kun ihailla. Mä en malta oottaa, että jaksat tehä postauksen siitä, miten tiivistettynä onnistuit tässä, ruuat ja liikunnat ym. Sä oot niin ansainnu ton kaiken onnen, Nauti siitä nyt <3 Tsemppiä Turkuun ja kaikkeen uuteen, mä ihailen sua nainen!

  Jenna

  VastaaPoista
 126. Super hienoa duunia! Onnea! xx

  VastaaPoista
 127. Tosi hieno suoritus! :) Mä olen huomannut itse, että kun alkoholin jättää erityisiin tilaisuuksiin, niin sen "oikea" tarkoitus tulee enemmän esiin. Mielestäni alkoholi on tarkoitettu tuomaan juhlan tunnetta, enkä oikein ymmärrä jatkuvaa kaljoittelua tai överikännejä.. Mielummin syön muutaman palan suklaata viinilasillisen kanssa silloin tällöin kun juon kaatokännit :)

  VastaaPoista
 128. Harmillista että naiset luulevat näyttävänsä seksikkäämmiltä laihoina. Olit ennen kauniinpi ja vetoavampi muotoinesi. Nyt näytät vanhemmalta ja vähemmän viehättävältä. Pieni pyöreys viehttää ja nuorentaa, laihuus vanhentaa ja tekee ankean näköiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielipideasia. Tärkeintä on, miten ihminen itse kokee itsensä, kroppansa ja olonsa ja näin lukijana tulee tunne, että Anna on nyt tyytyväisempi kuin ennen ja se riittää minulle :) kaunis ollut aina!

   Poista
 129. Saat olla tosi ylpeä suorituksestasi! :) Minulla tuppaa aina lopahtamaan innostus terveellisten elämäntapojen vaalimisessa liian aikaisin eikä tuloksia ole juuri päässyt näkemään... Kesällä varsinkin on päässyt ote lipsumaan ja painoa kertymään.
  Jo pelkkä suorituksesi tsemppaa itseäkin yrittämään uudestaan, mutta tahtoisin myös tietää käytännön asioita, joita teit onnistuaksesi. Millaista treeniä, millaista ruokavaliota...? :)

  VastaaPoista
 130. Näyttääpä hyvältä! Mun elämänmuutos- ja laihtumisprojekti on ihan kesken vieläkin. Oon kans tammikuussa aloitellut, mutta en ole ollut kovin tiukka sokerin suhteen varsinkaan nyt viime aikoina. Pitäisi olla, niin voisi jotain tapahtuakin. Ehkäpä nyt saa taas uutta intoa :)

  VastaaPoista
 131. Oot kyllä näyttänyt hyvältä myös ennen kuvissa, mutta nyt oot superkaunis!:) Itsellä vielä yritystä elämäntaparemontin kanssa :D Onnea suorituksesta!!

  VastaaPoista
 132. pakko pistää vielä oma kommentti tän jo valmiiks pitkän litanian jatkoks. mutta rupesin seuraamaan alkuvuodesta blogias tiheemmin juuri näitten elämäntapamuutos-postausten tiimoilta, ja kyllä on jännä kun voin tuntea tuntemattoman ihmisen puolesta näin paljon ylpeyttä :D kyllä sä oot tehny ihan upeen työn omien elämäntapojen vuoksi ja se kans näkyy. arvostan miten suoraan puhut myös tuosta henkisestä muutoksesta, etkä keskity vaan ulkonäköön. iso hatunnosto anna!!

  VastaaPoista
 133. Siis wau....! Näytät mun mielestä jo hyvältä noissa ennen kuvissa, mutta totta kai sä näytät nyt erittäin hyvältä, osaksi vielä ehkä siksi, että huomaa miten tyytyväinen olet ittees :-) Eihän sua voi kun kadehtia.. Mä päätin, että tänään saan vielä herkutella ja vetää napan täyteen nannaa, mutta sitten tää saa loppua ja Jenna nostaa perseensä ylös penkistä ja lähtee pitkille lenkeille ja sillai ;-D

  VastaaPoista
 134. Onnea!!! ihan huikea suoritus ja tästä sain todella puhtia omaan laihdutus/elämäntapamuutokseen, kiitos siitä :) ja vielä ihan samoista painoistakin oon lähdössä ja samat 10kg ois tarkotus saada pois :) odottelen innolla postausta että miten tähän olet päässyt!

  VastaaPoista
 135. Ihan huikee suoritus, onnittelut!! (: Ja ihanaa kun laitoit myös nuo kuntotestien tulokset yms., se toivottavasti muistuttaa painonsa kanssa kamppailevia että hyvä kunto ja terve kroppa on huomattavasti parempi tavoite kuin saada mahdollisimman pienet luvut vaakaan ja mittanauhaan ;)

  VastaaPoista
 136. Vau, uskomatonta miten mahtava lopputulos! Ei sillä, omaan silmään tuo ekakin oli todella hyvännäköinen nainen, mutta mahtava onnistuminen, onnittelen! nyt jos sais itekkin tsempattua ittiä laihuttamiseen, ehkä mää vielä! :)

  VastaaPoista
 137. Ihan mahtavaa työtä! Onneksi olkoon!:))

  VastaaPoista
 138. Siis WAU! Tää on yks hienoimmista postauksista mitä oon koskaan lukenut :) Haluaisin niin itsekin pystyä tohon... On vaan niin vaikeeta jopa edes alottaa :/ Vaikka en oo mitenkään ylipainonen tms, mutta silti nää elämäntavat sisältää liikaa huonoa ruokaa ja sohvalla makoilua... Mäkin haluaisin saada elämään osaks terveellisen ruuan ja säännöllisen liikunnan :) Kyllä sen nyt huomaa että kiloja alkaa pikkuhiljaa kertyä, ja haluaisin niin olla myös tollanen timmi mimmi! Itsekuri vaan on todella huono :(

  VastaaPoista
 139. Onnittelut mahtavasta suorituksesta, näytät älyttömän hyvältä!!:) Pystyn niin samaistumaan joihinkin kohtiin, sillä itse olen laihduttanut tänä vuonna kakskyt kiloa ja muuttanut elämäntapani, tosin en oo enää terve. Pää ja kroppa ei pysynyt mukana ja vedin överiksi, upeeta, että sä onnistuit noin mahtavasti:))

  VastaaPoista
 140. Hei ihan mahtavaa! Onneks olkoon ihan hirveästi sun tuloksista. Saat todella olla ylpee itsestäs, koska tohon ei ihan jokainen pystykkään. Oot huippu hyvän näkönen ja toi masu!! Oon ihan kateellinen :D Tästä saa mun lisäksi varmasti toooooodella moni muu intoa salille ja muutenkin parempiin elämän tapoihin. Oo ylpee itestäs!! :)♥

  VastaaPoista
 141. Wau, oot tehny upeeta työtä, näytät hyvältä! Itsellä projekti kanssa meneillään ja tästä saa kyllä motivaatiota taas lisää!:-)

  ps. tuli ihan tippa linssiin kun luin onnistumisestasi!:D

  -Tuikku

  VastaaPoista
 142. Loistava suoritus! Näytät upealta (:

  VastaaPoista
 143. Vau,aivan mahtavaa!!! :)<3

  http://kokemuksetkerata.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 144. Vau! Ei vitsit oot mahtava. Oot pystynyt asiaan, joka on kaikkea muuta kuin helppo. Varsinkin, kun ei alunperinkään paina paljon, on melko vaikee siitä pudottaa (kokemusta on...) Mieletöntä, kannattaa todellakin olla ylpeä! Onnea myös jatkon kanssa. :)

  VastaaPoista
 145. Vau mikä muutos, kyllä voit olla tyytyväinen itseesi :)

  VastaaPoista
 146. ooo ihan mahtava suoritus ! saisinpa otettua itteäni niskasta kiinni ja tehä saman :-D ehkä mä vielä joskus. mut ihan oikeesti ihan huippu suoritus ja näytät todella hyvältä!

  VastaaPoista
 147. IHAN MAHTAVAA !!! Oon tosi ylpee sun puolesta ja tsemppiä tulevaan ! :))))

  VastaaPoista
 148. Ei vitsit, ihan mahtava suoritus! Onneks olkoon! Ite oon todella laiska liikkuja ja tän postauksen ansiosta aloin miettimään, että ehkä munkin pitäisi vaikka laittaa lenkkarit jalkaan ja lähteä tonne ulos juoksemaan! :D

  VastaaPoista
 149. Todella upea suoritus! Antaa uskoa siihen että mullakin on toivoa, 10kg tekis mieli saada pois ja muutenkin parempi olo olis kiva.

  VastaaPoista
 150. Mahtava onnistumistarina!! Jatka samaan malliin!!♥

  VastaaPoista
 151. mun pitäis kans pudottaa kymppi! olis kiva saada vinkkejä ;) etenkin syömisistä

  VastaaPoista
 152. Vau, mahtava juttu, että oot onnistunu laihdutusprojektissa! Onnea!:) Sain kyllä kovasti motivaatiota itsekkin salille!:) Ja täytyy sanoa, että on mukava välillä lukea tälläsestä "normaalikokoisen" ihmisen laihduttamisesta. Itelläni olisi tavoitteena saada pois noin 5 kg ja harmittaa se, että usein ihmisiltä kuulee kommenttiä että "ethän sä oo ees lihava". Eihän se silti estä paremman olon ja hoikemman vartalon haluamista.:)

  VastaaPoista
 153. ONNEONNEA!!!!<3<3<3<3<3 annat kyllä mullekkin puhtia aloittaa tavottelemisen uinelma kroppaa!!

  VastaaPoista
 154. wou mikä muutos! Onneks olkoon :)

  VastaaPoista
 155. ethän sä oo ylipainoinen ku oon sua muutaman sentin pitempi ja painan suunnilleen saman verran vai ootko? :D
  Mut hyvä sä! ny mullakin on intoo alottaa kuntoilu ku sä oot pystyny siihen! oispa mullakin joku joka ois tukena ja tulis lenkille mun kaa, mut mun oma kulta on niin laiska ja tykkää kaljasta joten turha luulo et se lähtis mun mukaan :(

  VastaaPoista
 156. Voi anna minkä saavutit, sitä kauan jo odotit! Mulle annat paljon voimaa, että jaksan täysillä painaa, salilla hihkua ja lenkillä juosta, eihän tossa menis edes vuotta! Hiilarit voi heittää kankkulankaivoon, ja terveelliset elämäntavat painautua aivoon. Tätä mä haluaisin kovasti niin ja pääsit osaksi mun unelmiin<3 Mä pystyn siihen kun sinäkin, ja lopulta -10 kg olen minäkin. Paljon hikeä se tuottaa, mutta itseensä on vaan pakko luottaa! Muuten ei saavuta yhtikäs mitään joten parempi vaan painaa menemään. Vaikeeta se tulee olemaan, mutta tiedän, että sitä haluan vaan! On jokapäiväinen ahdistus mulla, kun ei ole samanlaista vartaloa kuin sulla. Unelmia mulla on monia viellä, mut kilot ne on mulla liikaa tiellä. Pystyisin nousemaan taas pohjalta ja aloittaa kaiken alusta. Se pieni aika elämässä, menisi siinä keventäessä. Loppujenlopuksi olisin onnellien ja mallin töissä tunnollinen. Elämässä romahduksia tulee, mutta niistä pääsee yli kun sun blogia lukee<3 Et ymmärrä miten paljon annatkaan mulle, siitä ikuisesti kiitollinen olen vain sulle<3 On haaveissani nyt se mallin ura, ihan vain harrastuksena eka. Siihen tiputtaisin muutaman kilon ja saisin itselleni ikuisen ilon<3 Luottamus itseensä täytyy olla, jotta saavuttaa jotain mitä on jo sulla. Tässä oli mun tavoitteet suuret, ja toivottavasti sulla on hymyssä huulet :D! Kiitos Anna sinulle, olet mahtava tsemppi minulle<3 Sulle en voi paljoa antaa, kuin ikuisesti vaan sun positiivisuuttas kantaa :) Toivottavasti sain sut hyvälle tuulelle, kun sun arki menee muutellen :D Voi kumpa sua joskus saisin moikkaa, ja ison halin sulle antaa, olis pienen pieni kiitos sulle, että sait mun elämän taas alulle<3 KIITOS ANNA<3 Ps. ei ole tarkoitus pelotella anona, mut halusin vaan sulle tämän sanoa, olet upea esimerkki muille, ja saat hymyn muiden suille :D khihih. <3

  VastaaPoista
 157. Heti tähän alkuun ihan suunnattomasti onnea sun suorituksesta Anna, näytät ihan mahtavalta! Oon seuraillu tätä sun projektia ja ei voi muuta kuin hattua nostaa, ite en ihan heti samaan pystyis:-) Oot antanu kyllä ihan hirveesti motivaatiota mulle ja varmaa tosi monelle muullekin ja mä ainaki ihailen sun asennetta, vaikka onkin tullut vaikeuksia välillä eteen:-) Muutenkin sun blogista on tullut mulle ihan lemppari ja aina oon odottanu milloin kerrot taas tästä sun projektista, ja tottakai muistakin jutuista:-) Oon jotenkin niin ylpee susta, kun oot tehny haaveestas totta ja päässyt tavoitteeseesi! Aika hassua olla ylpeä ihmisestä jota ei edes tunne, mutta kyllä tää on sen verran hieno suoritus, että ei tässä muuta voi:-) Onnittelut sulle vielä ja tsemppiä jatkoon!<3

  VastaaPoista
 158. Pakko tulla vaan sanoo et ihan helvetinmoiset tulokset!!!!!!!!!!1
  Oon susta ylpee <3 ! Näytät paremmalta kun koskaan :)

  VastaaPoista
 159. Vautsi! Ihan mahtavaa, onnea!

  Itellä vähän samanlainen prokkis menossa: Kävin helmikuussa kehonkoostumusmittauksessa, siitä lähti oikeesti käyntiin, sai kunnon motivaation laihdutukselle. Paino oli 67kg (pituus 173cm), eli olin ihan normaalipainoinen BMI 22,4. Oli siis aivan jäätävä shokki, kun rasvaprosentti oli 35,3%! Tietysti olin huomannut, että vaatteet oli alkanut puristaan, ja kuppikokokin kasvo aina vaan.. Syksyllä aion mennä uudestaan kehonkoostumusmittaukseen, painohan ei oikeestaan paljon kerro. Nyt oon saanut 6kg pois, eli tyyliin kilo kuukaudessa! Ja toi kaikki lähtenyt on varmasti läskiä, nyt jo näkyy vähän lihaksiakin, jee! Naamasta oon paljon kauniimpi, en ollut edes tajunnut, että sitä läskiä oli oikeesti joka paikassa, nilkoissakin! Tavoitteena on nyt pysyä tässä painossa, ja hyvin toimii, kun ei joka päivä syö karkkia ja muistaa liikkua.

  Tsemppiä kaikille muillekin, jotka on aloittaneet terveemmän elämän!

  VastaaPoista
 160. *nostaa hattua* Mieletöntä Anna!! Olet kyllä niin iso inspiraatio ja tsemppi mulle! Odotan innolla postausta, jossa kerrot tarkemmin miten tähän pääsit! Kuulisin mielelläni kuinka monta kertaa viikossa urheilit keskimäärin, miten jaoit liikunnan aerobiseen ja punttitreeniin, kuinka usein päivässä söit, esimerkkejä ruoka-annoksista ja kuinka usein herkuttelit ja miten! :)

  VastaaPoista
 161. Vautsi! Aivan mahtava suoritus! Aion imee tästä itteeni paljon tsemppiä ja motivaatiota, oma tavote nimittäin ens kesään mennes kans -10kg. :) Nyt siis samoissa painoissa ja pituudes mitä sie olit. Piti kans tulla kyseleen siitä sykemittarista, et mitä oot tykänny? Ja onko ollu hyvänä apuna, sekä muita kokemuksia? Kannattaako hankkia? :)

  VastaaPoista

Anna ♥ your comment.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.